ΑΡΗΣ

Διαφορά με Τσιάρα

Διαφορά με Τσιάρα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφού δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία τελικά με τον Στεφάν Νάτσφεϊ κινείται για την απόκτηση του Γιώργου Τσιάρα.

Το βάρος στον Γιώργο Τσιάρα έχει ρίξει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφού δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με τον Στεφάν Νάτσφεϊ.

Και με τον 30χρονο Θεσσαλό φόργουορντ όμως την στιγμή αυτή υπάρχει οικονομική διαφορά στην πρώτη πρόταση της ΚΑΕ Άρης.

Το θέμα στην περίπτωση του Τσιάρα είναι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να προλάβει να συμφωνήσει μαζί του πριν φύγει από την ελληνική ομοσπονδία το letter of clearance του για την ιταλική είτε εν όψει των εγχώριων υποχρεώσεων είτε της Ευρωλίγκα.

Ουσιαστικά να μην το ζητήσει η Αρμάνι Μιλάνο με την οποία έχει συμφωνήσει και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες μετά την βαριά χθεσινή ήττα για το ιταλικό πρωτάθλημα με 80-58 στην έδρα της Αβελίνο.

Ο Τσιάρας είναι αλήθεια πως δεν έχει αντίρρηση να αφήσει την Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη.

Κάτι όμως που για να γίνει πράξη θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό. Όπως ακριβώς φάνηκε πως θα συμβεί στο τέλος της περασμένης εβδομάδας με τον Νάτσφεϊ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Σκαριόλο θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Τσιάρα τότε δεν θα υφίσταται πλέον θέμα απόκτησής του από τον Άρη.

Αιτία; Η συνέχιση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA αφού θα απαιτείται η επιστροφή του letter of clearance του από την ιταλική ομοσπονδία στην ελληνική.

Μάλιστα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Τσιάρας είχε δεχθεί πρόταση και από μία άλλη ιταλική ομάδα. Την Κρεμόνα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 της γειτονικής χώρας.

Μεταξύ άλλων αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επιλέξει να εισηγηθεί την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Τζέρεμι Χαντ που πέρσι τελείωσε την αγωνιστική περίοδο στον ΚΑΟΔ και παραμένει χωρίς ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρών στην απογευματινή προπόνηση του Άρη ήταν και ο Δημήτρης Βεργίνης ενώ όσον αφορά τους τρεις Αμερικανούς Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον η διοίκηση της ΚΑΕ έχει διαφορά με τον Άουτερμπριτζ για την λύση του συμβολαίου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ