Αυτό είναι το πλάνο των Τούρκων για τον Αρη

Αυτό είναι το πλάνο των Τούρκων για τον Αρη

Η επόμενη μέρα του Άρη βρίσκει τους Τούρκους επιχειρηματίες να είναι έτοιμοι να επενδύσουν. Ποιο είναι το πλάνο; Τι είπαν στον Παναγιώτη Γιαννάκη; Το Sport24.gr έχει τις απαντήσεις.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ενός μεγάλου deal το οποίο είναι πιθανό να βγάλει τον μπασκετικό Άρη από το οικονομικό αδιέξοδο, βρίσκεται ο Νίκος Λάσκαρης. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έδωσε τα χέρια με Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και κατ' επέκταση να αποκτήσουν προσβάσεις στην Ελληνική αγορά.

Δείγμα της μεγάλης επιθυμίας που έδειξαν αλλά και του προχωρημένου των συζητήσεων που είχαν οι δυο πλευρές ήταν η απόφαση ενός εξ αυτών, του κ. Τανιέλ Γιλμάζ , διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας «212 PR»  να μπει στο ΔΣ της ΚΑΕ με τον τίτλο του Αντιπροέδρου, γεγονός που ανακοίνωσε και επισήμως ο Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί εγγράφως και θα υπογραφεί από τις ενδιαφερόμενες πλευρές, θα ανακοινωθεί η έλευση περισσότερων από μια χορηγιών στην ΚΑΕ! Περισσότερες λεπτομέρειες για την μορφή αυτής της συμφωνίας, για το όνομα των εταιρειών που θα διαφημιστούν μέσω του Άρη, θα δοθούν αναλυτικά από τους ίδιους ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Μεταξύ των Τούρκων  που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Άρη ήταν ο Αϊχαν Γκιουνέρ, ιδιοκτήτης της εταιρείας εμπορίας κοσμημάτων ΟΝ Mucevherat. Ο κ. Γκιουνέρ είναι ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους, καθώς η εταιρεία του είναι ιδιαίτερα δραστήρια εμπορικά τα τελευταία χρόνια. Στις προθέσεις του κ. Γκιουνέρ είναι να προχωρήσει σε επέκταση της αλυσίδας των καταστημάτων του σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τούρκοι επιχειρηματίες κατά τη συνάντησή τους με εκπροσώπους του Άρη (ΚΑΕ και Ερασιτέχνη) προχώρησαν σε μια ολοκληρωμένη παρουσία του πλάνου τους το οποίο περιελάμβανε χρήση του σήματος του Άρη σε μια σειρά από προϊόντα. Θυμίζουμε πως εκτός από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, αλλά και την οικογένεια Λάσκαρη, οι Τούρκοι ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις προθέσεις τους και τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Οι δικηγόροι έχουν τώρα τον λόγο, πρέπει να γίνουν τα συμβόλαια και να ξεπεραστούν κάποια τεχνικά ζητήματα. Στην συνέχεια θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις», έλεγε η πλευρά των Τούρκων επενδυτών.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24