Αρβανίτης: "Πέντε άτομα θα δώσουν από 100.000 ευρώ"

Αρβανίτης: "Πέντε άτομα θα δώσουν από 100.000 ευρώ"

Ο Λευτέρης Αρβανίτης δήλωσε πως πέντε άτομα, οι οποίοι και είναι φίλοι του, θα δώσουν από 100.000 ευρώ στην ομάδα του Άρη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας.

Μιλώντας στον "Arena FM 9.84" στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αναφέρθηκε στα οικονομικά θέματα των "κιτρινόμαυρων", τονίζοντας πως πέντε δικά του άτομα, οι οποίοι και είναι φίλοι του, θα βάλουν από 100.000 ευρώ, για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Άρη.

Υπενθυμίζεται πως οι "κιτρινόμαυροι" εξασφάλισαν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ καταβλήθηκαν και 60.000 ευρώ για ρυθμίσεις. Ο Λευτέρης Αρβανίτης, συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να ξέρει ο κόσμος πως ο Άρης, ο κ.Λάσκαρης, ζήτησε από τους δανειστές μας να πάρουν ως εγγύηση τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης, και δεν τις ζήτησαν οι δανειστές...

Τα χρήματα που θα μας δώσουν, αν το αποφασίσουν, είναι πολλά σε πολύ δύσκολους καιρούς και επειδή δεν έχουμε άλλες εγγυήσεις, ούτε τηλεοπτικά, δίνουμε ένα ποσοστό των μετοχών. Περιμένουμε να το σκεφτούν και να αποφασίσουν σχετικά. Είναι πέντε άτομα που θα δώσουν από 100 χιλ. ευρώ, είναι άγνωστοι στο ευρύ Αρειανό κοινό, αλλά είναι Αρειανοί και είναι φίλοι μου.

Περιμένουμε την απάντησή τους στην πρότασή μας, καθώς οι στιγμές που περνάει η ομάδα είναι πολύ δύσκολες οικονομικά, λόγω του προσωπικού προβλήματος του μεγαλομετόχου μας, που το έχει τονίσει ο ίδιος και τον στηρίζουμε και με πράξεις και με τα πάντα.

Παρά τα θέματα αυτά, εγώ είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, πιστεύω ότι ο προπονητής θα περάσει τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και με βάση τα δεδομένα μας θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πώληση των διαρκείας μέχρι στιγμής και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση, ενώ περιμένουμε και τους υπόλοιπους να βοηθήσουν σε μια κρίσιμη στιγμή την ομάδα που μας έκανε όλους περήφανους".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24