ΑΡΗΣ

Άρης: "Υπερβολική ποινή για ήσσονος σημασίας ζήτημα"

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ / / (ΦΩTΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ / / (ΦΩTΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε, τονίζοντας ότι η ΚΑΕ "θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της άδικης και υπερβολικής ποινής".

Η είδηση της τιμωρίας με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Άρη για τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου στον αγώνα με το Λαύριο έφερε εκνευρισό στο στρατόπεδο των "κίτρινων", οι οποίοι θα βρεθούν να παίζουν χωρίς κόσμο στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Προμηθέα. Στον Άρη πάντως δεν σκοπεύουν να αφήσουν το θέμα έτσι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν στο σάιτ τους οι "κίτρινοι", τόνισαν ότι θεωρούν πως η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν άδικη, ξεκαθαρίζοντας ότι θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να την αναστρέψουν. Παράλληλα εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η έφεσή τους θα δικαιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για άλλη μια φορά η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τιμωρείται με υπερβολική ποινή για ήσσονος σημασίας ζήτημα και αναγκάζεται -όλως τυχαίως- να δώσει δύο κρίσιμα ντέρμπι του πρωταθλήματος, χωρίς την παρουσία του έκτου παίκτη της. Οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες είναι με ΠΑΟΚ και με Προμηθέα Πάτρας.

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί μια απλή λεκτική αντιπαράθεση μελών του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με φιλάθλους, τιμωρήθηκε ως εκφοβιστική επίθεση και απειλή για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών!

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί σε έναν αγώνα που όλα κύλησαν ομαλά, η απομόνωση ενός δευτερεύοντος περιστατικού οδηγεί σε τιμωρία δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο!

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεν είναι καν υπότροπη για οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό.

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η διακοπή του αγώνα ήταν αποτέλεσμα έντασης μεταξύ των παικτών εντός του αγωνιστικού χώρου και ουδεμία σχέση είχε με τυχόν παρεμβολή φιλάθλων της ομάδας μας.

Πάγια θέση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι ότι οι αγώνες μπάσκετ πρέπει να διεξάγονται με κόσμο και οι αναμετρήσεις να κρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων. Εν προκειμένω, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της άδικης και υπερβολικής ποινής, που της επιβλήθηκε και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί (για ακόμα μια φορά) στην κατ’ έφεσιν δίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ