ΑΡΗΣ

Άρης: Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ο Βλάσιος

Άρης: Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ο Βλάσιος
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Κώστας Βλάσιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη, παραμένοντας στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ.

Μία ημέρα μετά την απόκτηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς , ο Άρης κράτησε και ένα δικό του παιδί. Ο λόγος για τον Κώστα Βλάσιο, τον 18χρονο -διεθνή με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων- γκαρντ, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα των "κίτρινων" και σήμερα (17/8) υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

" Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού συλλόγου. Νιώθω τον ΑΡΗ σαν 'σπίτι' μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά, ενόψει της νέας σεζόν και να δώσουμε όλοι τον καλύτέρό μας εαυτό για την ομάδα", δήλωσε στο σάιτ του Άρη ο Βλάσιος, ο οποίος προωθήθηκε από πέρυσι στην ανδρική ομάδα, δίχως όμως να παίξει σε κάποιο παιχνίδι στην Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:

" Ο Κώστας Βλάσιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, “άσος” βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που τον “δένει” για τα επόμενα χρόνια με τους “κίτρινους".

Διαβάστε ΕΔΩ το πάρε-δώσε όλων των ομάδων της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ