ΑΡΗΣ

Αρης: Τολιόπουλος και επίσημα

Αρης: Τολιόπουλος και επίσημα
EUROKINISSI

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα πλέον ο Βασίλης Τολιόπουλος, με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος γύρισε και επίσημα σελίδα στην καριέρα του. Έχοντας αποχωρήσει πριν μερικές ημέρες από τον Ολυμπιακό για χάρη του Άρη, ο νεαρός γκαρντ ανήκει πλέον με τον πλέον επίσημο τρόπο στο δυναμικό των "κιτρίνων", οι οποίοι ανακοίνωσαν την αποκτησή του.

"Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι κι επίσημα από σήμερα (05/01) παίκτης της ομάδας μας! Βασίλη, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΡΗ!" ανέφερε το λιτό post του Άρη στο Facebook, με τους "κίτρινους" να ελπίζουν ότι ο άλλοτε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες γκαρντ θα μπορέσει να τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Άρη, ο Τολιόπουλος δήλωσε σχετικά με τη νέα πρόκληση της καριέρας του:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήθελα μετά από μια μεγάλη ομάδα της οποίας ήμουν μέλος, να έρθω σε έναν εξίσου μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Άρης. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Έχω μεγάλο κίνητρο, υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα για νίκες και όλα αυτά μου άρεσαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στον Άρη. Όταν σε θέλει μια ομάδα, όπως ο Άρης και φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, θεωρώ πως ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου και να δώσω το 110% για να νικήσει η ομάδα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί και ό,τι ζητήσει από μένα ο προπονητής, όσο χρόνο βρεθώ στο παρκέ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός εντός έδρας αγώνα και να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας, να γεμίσει το γήπεδο και να συνοδευτεί το ντεμπούτο μου με το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ