Άρης: Τεράστιο πρόβλημα με την κατάπτωση της εγγυητικής

Σε ακόμη μεγαλύτερο μπελά μπήκε η ΚΑΕ Άρης, καθώς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής με αποτέλεσμα την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των κιτρινόμαυρων.

Τα οκτώ bans παραμένουν σημαντικός πονοκέφαλος την ώρα που γίνεται τεράστια προσπάθεια για να δημιουργηθεί ρόστερ εν όψει της σεζόν 2020/21, ωστόσο οι άνθρωποι του Άρη έχουν από σήμερα (11/8) ένα νέο πολύ μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν καθώς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Οι Τσαϊρέλης - Βεργίνης είχαν καταθέσει αίτηση ανάκλησης, το ίδιο έκαναν και οι αθλητές που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος (Νίκος Αργυρόπουλος, Φάνης Κουμπούρας, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Μπάρλος, Σπύρος Μούρτος) μαζί με τον Θόδωρο Ζάρα. Αυτή η απόφαση δημιουργεί πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων στους Θεσσαλονικείς, που προσπαθούν να βρουν τρόπο επικοινωνίας με τη FIBA και προχωρούν συνεχώς σε διακανονισμούς για τα χρέη των προηγούμενων ετών.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.