ΑΡΗΣ

Άρης: Τέλος ο Μαρκόπουλος

Άρης: Τέλος ο Μαρκόπουλος
EUROKINISSI

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, καθώς υπέβαλε την παραίτησή τους στους "κιτρινόμαυρους" και αυτή έγινε δεκτή από τη διοίκηση.

Η νέα ήττα από τον Πανιώνιο που κράτησε τον Άρη στον πάτο της βαθμολογίας της EKO Basket League (12 βαθμούς με μόλις 2 νίκες) έφερε και εξελίξεις στους "κιτρινόμαυρους".

Ο Σούλής Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των "κιτρινόμαυρων", Χάρη Παπαγεωργίου. Αυτή έγινε δεκτή, μετά από συνεννόηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και έτσι ο πολύπειρος Έλληνας κόουτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπέβαλε σήμερα (09/12) στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία έγινε δεκτή σε συνεννόηση με τον Μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμο. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον κ. Μαρκόπουλο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ