ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Τέλος ο Αγγέλου, φαβορί ο Καστρίτης!

Άρης: Τέλος ο Αγγέλου, φαβορί ο Καστρίτης!
EUROKINISSI

Ο Άρης έλυσε την συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και αναζητεί πλέον τον αντικαταστάτη του, με τον Γιάννη Καστρίτη να θεωρείται το φαβορί.

Η απογοητευτική εμφάνιση στην Πάτρα, η ήττα από τον Προμηθέα και το ξέσπασμα των οπαδών αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Άρη . Η "κίτρινη" ΚΑΕ πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος αποτελεί από σήμερα παρελθόν, με τον Γιάννη Καστρίτη να θεωρείται ο επικρατέστερος διάδοχός του στον πάγκο της ομάδας.

Το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών ήταν λίγο έως πολύ διαφαινόμενο μετά την ακύρωση της πρωινής προπόνησης και το ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, το πρωί της Δευτέρας (17/12).

Την τρέχουσα σεζόν ο Άρης αποκλείστηκε αρχικά από την δεύτερη προκριματική φάση του Basketball Champions League από τη Νίζνι και εν συνεχεία από την φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup, όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με απολογισμό 3-3.

Στην Basket League το ξεκίνημα των "κίτρινων" είναι απογοητευτικό. Έπειτα από εννέα αγωνιστικές έχουν απολογισμό 2-7 και δεν έχουν ακόμα νίκη στο Αλεξάνδρειο, με το 0-4 να αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τον Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης έμεινε εκτός συνέχειας από τις 3/10 και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου αποκλείστηκε στην 2η φάση από τον Προμηθέα.

Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τα διαδοχικά ατυχή αποτελέσματα των "κιτρινόμαυρων", ξεκαθαρίζοντας ότι: "Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γουλιέλμο, τη διοικητική, ιατρική, προπονητική και αγωνιστική ομάδα για την αφοσίωση και τη συνέπειά τους. Επίσης το φίλαθλο κόσμο, τους φίλους και υποστηρικτές για τη στήριξή τους.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η στέρεα τροφή των μη επιθυμητών, πρόσκαιρα, αποτελεσμάτων αναπτύσσει την πίστη, την αντοχή, το θάρρος και την επιμονή που είναι απαραίτητα συστατικά δημιουργίας. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και Καλά Χριστούγεννα σε όλους".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ