ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Πρόβλημα με Μποχωρίδη και Γιώργο Αγγέλου

Άρης: Πρόβλημα με Μποχωρίδη και Γιώργο Αγγέλου

Με αρκετά προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με το Περιστέρι (18/11, 17:00), καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στην διάθεσή τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Γκάρι Μπελ, Γιώργο Αγγέλου και Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Ο Άρης άφησε πίσω του το ματς με την Ντνίπρο και άρχισε την προετοιμασία του για παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Basket League με το Περιστέρι (18/11, 17:00), αλλά από το "στρατόπεδό" του δεν λείπουν τα προβλήματα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη (15/11) προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς στο Αλεξάνδρειο και από το πρόγραμμα της απουσίασαν τέσσερις παίκτες, καθώς οι Λευτέρη Μποχωρίδης, Γκάρι Μπελ, Γιώργος Αγγέλου και Διαμαντής Σλαφτσάκης έμειναν εκτός.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ απουσία πήρε και ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση και νοσηλεύεται στην κλινική "Άγιος Λούκας".

Επίσης, το πρόγραμμα θεραπείας τους ακολούθησαν ο Γκάρι Μπελ (ώμος) και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με την Ντνίπρο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ