ΑΡΗΣ

Άρης: Πρόστιμο στον Κεν Μπράουν

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Κεν Μπράουν επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη, αφού πρώτα ενημερώθηκε από τη διοίκηση των κίτρινων για το πρόστιμο που του επιβάλλεται λόγω της -προ ημερών- αδικαιολόγητης απουσίας του.

Με τον Κεν Μπράουν πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα (24/2) οι προπονήσεις του Άρη, δεδομένου ότι ο 30χρονος γκαρντ απολογήθηκε στη διοίκηση των κίτρινων για την προ ημερών αδικαιολόγητη απουσία του από τα κοινά της ομάδας.

Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού αποφάσισε αιφνιδίως να πετάξει για τις ΗΠΑ, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από μερικές ημέρες, πλην όμως δημιούργησε εκνευρισμό στις τάξεις των ανθρώπων του Άρη. Από την στιγμή που γύρισε στην πόλη, απολογήθηκε στη διοίκηση των κίτρινων, η οποία του ανακοίνωσε πως του επιβάλλεται πρόστιμο για το γεγονός.

Η ουσία είναι πως από τη Δευτέρα (24/2) ο Σάββας Καμπερίδη υπολογίζει ακόμη έναν παίκτη εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό (29/2, 15:30). Από την άλλη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς (τίθενται αντιμέτωποι απόψε) θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ