ΑΡΗΣ

Άρης: Παρών ο Μποχωρίδης στην έναρξη της προετοιμασίας

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη, παρόλ' αυτά έδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/8) στον Άρη, παρά το γεγονός πως ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει ελάχιστους παίκτες στη διάθεσή του. Ο έμπειρος τεχνικός είχε μόλις έξι στη διάθεσή του, μεταξύ αυτών κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ αναμένεται να παραμείνει στους κίτρινους για έναν ακόμη χρόνου, αφού φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει τόσο για την καταβολή των οφειλομένων για το 2018/19 όσο και για το ύψος του συμβολαίου του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μαζί το "παρών" στο Αλεξάνδρειο έδωσαν ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο Κώστας Βλάσιος και ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Τις επόμενες ημέρες επιδιώκουν στον Άρη να κλείσουν τα περισσότερα από τα κενά που υπάρχουν, για να μπορέσει ο Σούλης Μαρκόπουλος να δουλέψει επί της ουσίας με φόντο την έναρξη της σεζόν στην Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ