ΑΡΗΣ

Άρης: Οργισμένη επίσκεψη οπαδών σε αποδυτήρια και Γουλιέλμο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η νέα ήττα του Άρη, πέμπτη συνεχόμενη στη Basket League προκάλεσε την οργή των οπαδών του, οι οποίοι έθεσαν προ των ευθυνών τους παίκτες, προπονητές αλλά και τον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Γουλιέλμο.

Η εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Κολοσσό Ρόδου ήταν η πέμπτη συνεχόμενη των "κιτρινόμαυρων" στηn EKO Basket League, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη στο Πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική, όταν είχαν επικρατήσει επί του ΠΑΟΚ, έχοντας αποκλειστεί και από το Κύπελλο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Αλεξάνδρειο που έφερε τους Θεσσαλονικείς στο 1-5 στη Basket League, οπαδοί του Άρη εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους ζητώντας άμεσες αλλαγές από παίκτες, προπονητές αλλά και από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γουλιέλμο.

Εκτός από την παρουσία τους στα αποδυτήρια, οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί βρέθηκαν και στα γραφεία της ΚΑΕ μιλώντας εκφράζοντας εντόνως την αγανάκτησή τους για το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας τους, την κακή αγωνιστική εικόνα αλλά και την απραξία στο κομμάτι της ενίσχυσης. Ζήτησαν από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να ενισχύσει την ομάδα, ενώ νωρίτερα ζήτησαν ολόκληρη την ομάδα να αλλάξει ριζικά την εικόνα της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ