ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Μπλόκο από οπαδούς στα Μάλγαρα, μπήκαν στο πούλμαν της ομάδας!

Άρης: Μπλόκο από οπαδούς στα Μάλγαρα, μπήκαν στο πούλμαν της ομάδας!

Οπαδοί του Άρη έστησαν "μπλόκο" στην κίτρινη αποστολή στα Μάλγαρα κατά την επιστροφή από τη Χαλκίδα, τα... έψαλλαν στους παίκτες αλλά τόνισαν πως θα παραμείνουν δίπλα στην ομάδα τους.

Ο Άρης διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο και οι οπαδοί του μετά την ήττα ( 75-57) από την Κύμη "βράζουν", καθώς η απογοητευτική πορεία της ομάδας τους συνεχίζεται.

Είναι χαρακτηριστικά μάλιστα όσα διαδραματίστηκαν στα διόδια των Μαλγάρων, όπου οπαδοί του Άρη περίμεναν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας τους από την Χαλκίδα.

Οι οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Άρη, υπήρξαν έντονοι διάλογοι, ενώ αντιπροσωπεία τους μπήκε στο πούλμαν και συνομίλησε με τα μέλη της της κίτρινης αποστολής μεταφέροντάς τους την ανησυχία,την απογοήτευση και την αγανάκτησή τους.

Οι οπαδοί πάντως διεμήνυσαν πως θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και "απαίτησαν" τη νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου στην 12η "στροφή" της Basket League.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του Άρη "ξεσπούν" για την πορεία της ομάδας του - η οποία πλέον είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης της Basket League μαζί με την Κύμη και το Ρέθυμνο Cretan Kings - ενώ θυμίζουμε πως την Δευτέρα (31/12) ορίστηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ