ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Μέσα οι Μποχωρίδης και Μπελ ενόψει ΠΑΟΚ

Άρης: Μέσα οι Μποχωρίδης και Μπελ ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Γκάρι Μπελ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Σαββάτου (24/11) του Άρη κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστούν στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (25/11, 17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) .

Ο Άρης άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Basket League , καθώς το Σάββατο (24/11) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25/11, 17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην PAOK Sports Arena.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μάλιστα είδε τους Λευτέρη Μποχωρίδη (θλάση στον τετρακέφαλο) και Γκάρι Μπελ (ενοχλήσεις στον ώμο) να ανεβάζουν "στροφές". Οι δύο παίκτες συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας τους και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο".

Ο Βαγγέλης Αγγέλου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Άρη παρατήρησε πως "πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτές οι αναμετρήσεις, αποτελούν ένα γεγονός για την πόλη. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τελευταία έχει βρει χημεία, τακτικό, αλλά και ατομικό μπασκετικό προσανατολισμό και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει. Θα προσπαθήσουμε όλα αυτά τα πράγματα να τα διαχειριστούμε και στα επιθετικά προβλήματα που ενδεχομένως να μας προκαλέσει ο ΠΑΟΚ και στα αμυντικά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinssi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ