ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Κρίνεται το μέλλον του Αγγέλου

Άρης: Κρίνεται το μέλλον του Αγγέλου

O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος θα συναντηθεί την Δευτέρα με τον Βαγγέλη Αγγέλου και από τα αποτέλεσμα της συζήτησής τους θα κριθεί το μέλλον του 56χρονου προπονητή στον πάγκο των κίτρινων.

Η πορεία του Άρη μέχρι στιγμής μόνο καλή δεν είναι και ο ιδιοκτήτης της κίτρινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος την Δευτέρα (17/12) θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ζήτησε από τον 56χρονο προπονητή να συναντηθούν την Δευτέρα (17/12) στην Αθήνα και από όσα θα συζητήσουν, θα προκύψει και αν ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στο "τιμόνι" της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι δύο άνδρες θα αναλύσουν τα δεδομένα για την πορεία του Άρη, ο οποίος μετράει μόλις δύο νίκες στην Basket League, ενώ αποκλείστηκε στην α' φάση του FIBA Europe Cup και αφού πρώτα δεν είχε καταφέρει να πάρει το εισιτήρια για το Basketball Champions League.

Η "κίτρινη" ΚΑΕ δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά από αυτή αναμένεται να κριθεί η συνέχιση ή μη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ