ΑΡΗΣ

Άρης: Η αποθέωση σε Μποχωρίδη και οι πανηγυρισμοί

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο MVP στη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (85-82) στην παράταση, με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν μετά το τέλος του αγώνα. Τι είπε ο 25χρονος γκαρντ για το ντέρμπι..

Μπορεί να εξασφάλισε στο "παρά πέντε" τη δυνατότητα απόκτησης παικτών από το εξωτερικό, μπορεί όλοι όσους έχει στη διάθεσή του ο Σούλης Μαρκόπουλος να έχουν ελάχιστες προπονήσεις στο ενεργητικό τους, ο Άρης όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, όχι μόνο γιατί είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, αλλά κυρίως γιατί ήταν ψύχραιμος στο φινάλε της παράτασης. Εκεί όπου έβαλε μια βολή και πήρε το επιθετικό ριμπάουντ αφότου αστόχησε στη δεύτερη προσπάθειά του από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας".

Παλιοί και νέοι συμπαίκτες αναγνώρισαν την κομβική συμβολή του στην αναμέτρηση, τρέχοντας πάνω του για να πανηγυρίσουν μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης. Οι κίτρινοι έγιναν "ένα" με τον 25χρονο γκαρντ στο επίκεντρο της προσοχής.

Ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως "είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη, μαζευτήκαμε την τελευταία εβδομάδα και ξέραμε πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ, για εμάς και τον κόσμο μας. Δείξαμε ότι ήμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε δίκαια τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα, πήραμε μία διαφορά στο πρώτο ημίχρονο που έπρεπε να κρατήσουμε. Παρότι μειώθηκε η διαφορά, ο αντίπαλος μας ισοφάρισε μάλιστα, δείξαμε χαρακτήρα και στο τελευταίο λεπτό πήραμε την νίκη" για να προσθέσει:

"Ήμουν αισιόδοξος για την ομάδα γιατί την ξέρω. Έχουμε φέρει αρκετούς καλούς ξένους παίκτες, που είναι έμπειροι και ταλαντούχοι. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, περίμενα ότι θα έχουμε την απόδοση που έπρεπε".

Σε ερώτηση για το αν η αποψινή βραδιά ήταν ενός είδους εξιλέωση για την περσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο (με 62-58), απάντησε πως "δεν το σκέφτηκα έτσι, το περσινό ήταν ένα δύσκολο βράδυ για μένα. Ήθελα να κερδίσουμε πάρα πολύ και πίστευα ότι με αυτούς τους συμπαίκτες θα μπορέσω κι εγώ να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου".

Τέλος αναφορικά με τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ( εκδόθηκε ανακοίνωση) για τη διαιτησία, είπε: "Κι οι δύο ομάδες μπορούν να έχουν παράπονα από την διαιτησία. Για την τελευταία φάση τι να πω, πήγα να κάνω την προσπάθεια μου, με ανέκοψε . Δεν νομίζω ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Αν έχει παράπονα από τον αγώνα, εγώ δεν το δέχομαι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ