ΑΡΗΣ

Άρης: Φίλαθλοι υποδέχθηκαν την αποστολή του στη Λήμνο

Άρης: Φίλαθλοι υποδέχθηκαν την αποστολή του στη Λήμνο

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Άρη στη Λήμνο, καθώς φίλοι των κίτρινων την υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο (VIDEO - PHOTOS).

Ο Άρης στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Basket League αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ήφαιστο (20/4, 16:45. LIVE Blog από το Sport24.gr) και φίλοι των κίτρινων υποδέχθηκαν την αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας στο αεροδρόμιο της Λήμνου.

Οι κίτρινοι από το πρωί της Παρασκευής (19/4) βρίσκονται στη Λήμνο και στο αεροδρόμιο "Ήφαιστος" τούς υποδέχθηκαν και λίγοι φίλοι τους από το νησί.

Ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος στο ματς απέναντι στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Αγγέλου και Στράτο Βουλγαρόπουλο, αναφερόμενος στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος δήλωσε: "Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας για τη φετινή σεζόν, απέναντι στην ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου. Μια ομάδα με εξαιρετική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ειδικά στην έδρα τους, έχουν παρουσιαστεί πανίσχυροι, κάνοντας κάποιες πολύ μεγάλες νίκες.

Εμείς από την πλευρά μας, μπορεί φαινομενικά να αγωνιζόμαστε χωρίς στόχο στους δυο τελευταίους αγώνες μας, η πραγματικότητα, όμως είναι πως άπαντες θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται και θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο".

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ Άρης, αλλά και το video από την άφιξη των κίτρινων στη Λήμνο:

Άρης: Φίλαθλοι υποδέχθηκαν την αποστολή του στη Λήμνο

Άρης: Φίλαθλοι υποδέχθηκαν την αποστολή του στη Λήμνο

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ