ΑΡΗΣ

Άρης: Διάστρεμμα ο Ντραγκίσεβιτς πριν από το ματς με τον Κολοσσό

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αγωνία στον Άρη, καθώς ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς υπέστη διάστρεμμα δύο μέρες πριν από τον τρομερά κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό.

Με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό (29/2 στις 15:30), καθώς ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Ο 34χρονος ψηλός είναι ο κορυφαίος παίκτης των κιτρινόμαυρων στη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς μετρά 14.1 πόντους από 59% στο δίποντο και 60% στο τρίποντο, μαζί με 6.8 ριμπάουντ ανά 29:23 συμμετοχής σε 18 αγώνες. Αν λοιπόν ο Σάββας Καμπερίδης τον στερηθεί στο ματς της Ρόδου, το πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς θα είναι μεγάλο.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Φλιώνης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έκανε μέρος του προγράμματος ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο νεαρός σέντερ Στράτος Βουλγαρόπουλος. Ο Άρης θα κάνει μια προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρόδο.

Ο Κολοσσός έχει ρεκόρ 7-11, ενώ οι κιτρινόμαυροι είναι τελευταίοι με 5-13.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ