ΑΡΗΣ

Άρης: Δεν πήγε στην προπόνηση ο Τζέιλεν Μόρις

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τον μισθό Νοεμβρίου ζητά από τον Άρη ο Τζέιλεν Μόρις και γι' αυτό απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση. Η νέα διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθεια να συγκεντρώσει ένα ποσό με το οποίο θα πληρωθεί το τμήμα.

Χωρίς τον Τζέιλεν Μόρις έγινε η προπόνηση του Άρη την Τρίτη (17/12), καθώς ο Αμερικανός δεν έχει πληρωθεί τον μισθό Νοεμβρίου και αποφάσισε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα του.

Οι παράγοντες της ΚΑΕ, αυτοί που απαρτίζουν τη νέα διοίκησή της, ασχολούνται τις τελευταίες ώρες και με το θέμα του Αμερικανού, αλλά και με όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Γίνονται προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να πληρωθεί η ομάδα και να συνεχίσει να δουλεύει με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο (21/12 στις 15:45).

Ο Μόρις έχει φέτος 10.7 πόντους από 56.4% στο δίποντο, 23.1% στο τρίποντο και 66.7% στις βολές, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 26:33 συμμετοχής σε εννέα αγώνες της EKO Basket League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ