ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Έκτακτο Δ.Σ. Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Άρης: Έκτακτο Δ.Σ. Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Γουλιέλμος, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που καίνε τους "κίτρινους" και δεν χωρούν καθυστέρηση.

Μετά τη συντριβή από την Κύμη στη Χαλκίδα με 75-57 και την παραμονή του Άρη στη ζώνη του υποβιβασμού, ο πρόεδρος των "κίτρινων", Δημήτρης Γουλιέλμος, αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης Παραμονή Πρωτοχρονιάς για να μπει ένα φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο των "κίτρινων".

Στα θέματα που είναι προς συζήτηση, περιλαμβάνεται και η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβάλλει η FIBA στην ΚΑΕ Άρης. Η διοίκηση των "κίτρινων" θα επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τους Βίκτορ Σανικίτζε, Ντέβιν Μαρμπλ και Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ώστε να καταλήξουν σε έναν διακανονισμό που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Μόλις διευθετηθούν οι οφειλές, ο Άρης θα μπορεί να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά χωρίς περιορισμούς και οικονομικές δεσμεύσεις καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η FIBA θα άρει την απαγόρευση μεταγραφών.

Στο κίτρινο στρατόπεδο, υπάρχει αισιοδοξία ότι μετά το πέρας του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, οι πιο κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη θα έχουν παρθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ