ΑΡΗΣ

Άρης: Αποχή από τέσσερις παίκτες

Άρης: Αποχή από τέσσερις παίκτες

Χωρίς τους Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το ματς με το Ρέθυμνο, καθώς οι τέσσερις παίκτες απείχαν από την προπόνηση για οικονομικούς λόγους.

Οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ δεν εμφανίστηκαν την Τετάρτη (1/5) στο Αλεξάνδρειο για την προπόνηση του Άρη, καθώς άρχισαν αποχή για οικονομικούς λόγους.

Οι Γκάρι ΜακΓκί, Ραμόν Χάρις και Μάικλ Κάιζερ ζητούν τα δεδουλευμένα για τον μήνα Μάρτιο, ενώ η περίπτωση του Γκάρι Μπελ είναι διαφορετική, καθώς του οφείλονται χρήματα και από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτες του Άρη έχουν λάβει διαβεβαιώσεις πάντως θα πληρωθούν, ενώ εν αντιθέσει με τους Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ και οι Λάκι Τζόουνς και Μπορίς Νταλό συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας τους και ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι "λαβωμένοι" Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Γιώργος Αγγέλου και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Ο Άρης θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το ματς της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League με το Ρέθυμνο Cretan Kings (8/5, 17:30) το απόγευμα της Πέμπτης (2/5) και πλέον μένει να δούμε, αν οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ