ΑΡΗΣ

Άρης: Ανανέωσε ο Γεωργάκης

Άρης: Ανανέωσε ο Γεωργάκης

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου σέντερ, Γιώργου Γεωργάκη, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για έναν ακόμη χρόνο.

O Γεωργάκης (29 ετών, 2.05) θα παραμείνει στον Άρη και την νέα χρονιά, καθώς πρόλαβε να αγωνιστεί και την περσινή σεζόν για μόλις δύο παιχνίδια, πριν σταματήσει ξαφνικά το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού.

Ο Έλληνας σέντερ στο ελληνικό πρωτάθλημα πέραν του Άρη έχει φορέσει την φανέλα άλλων οκτώ ομάδων: Καβάλα, Ολυμπιακός, Τρίκαλα, Δράμα, Κόροιβος Αμαλιάδας, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής και Κολοσσός Ρόδου.

Αυτή ήταν η τρίτη ανανέωση για τους Θεσσαλονικείς (μετά τους Φλιώνη και Μιλόσεβιτς) ενώ έχει προχωρήσει και σε άλλες πέντε μεταγραφές, μεταξύ των οποίων του Δημήτρη Σταμάτη που ανακοινώθηκε σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:” Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γεωργάκη, που θα είναι παίκτης της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.Ο Έλληνας παίκτης γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1991 στην Αθήνα, έχει ύψος 2,05 μ. και αγωνίζεται στη θέση του center.

Ο Γεωργάκης ήρθε πέρυσι στους «κίτρινους» στα τέλη Ιανουαρίου και αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια μέχρι να διακοπεί οριστικά η σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ