ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε τον Βίκτορ Σανικίτζε

Άρης: Ανακοίνωσε τον Βίκτορ Σανικίτζε
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίκτορ Σανικιτζε για την θέση του νέου τεχνικού διευθυντή, τρία χρόνια μετά την απόσυρσή του με την κίτρινη φανέλα.

Ο Άρης ανακοίνωσε για δεύτερη φορά τον Βίκτορ Σανικίτζε. Όχι ως παίκτη βέβαια αυτή τη φορά, όπως είχε συμβεί το 2016, αλλά ως τεχνικό διευθυντή, καθώς ο 33χρονος Γεωργιανός άρχισε επίσημα από σήμερα μία νέα καριέρα.

Ο Σανικίτζε είχε αποκτηθεί από τους "κίτρινους" το 2016, όταν και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής σε ηλικία μόλις 30 ετών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε αγώνα με τα Τρίκαλα. Την προσεχή Τρίτη (27/8) ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει τα νέα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

" Ο Βίκτορ Σανικίτζε επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ο Γεωργιανός πρώην παίκτης της ομάδας μας αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου φανερώνει το κοινό όραμα που υπάρχει για μια εποικοδομητική συνεργασία, με γνώμονα την καλύτερη οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Σανικίτζε αναμένεται την Τρίτη (27/08) στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τα καθήκοντά του. Με την άφιξη του στην Ελλάδα, θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Κ.Α.Ε., τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του και με τους αθλητές όλων των τμημάτων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ