ΑΡΗΣ

Από το Μετς στην Τρίπολη ο Άρης

Από το Μετς στην Τρίπολη ο Άρης

Με μία προπόνηση στο κλειστό του Μετς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη (17/10, 17:00).

Ο Άρης θα ψάξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό την πρώτη του νίκη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (17/10, 17:00). Στα θετικά για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού οι Ντομινίκ Γουότερς και Μιχάλης Πελεκάνος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις του και θα βρίσκονται αύριο κανονικά στην διάθεσή του.

" Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δεδομένων των συνθηκών, καθώς έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς με απανωτά ταξίδια τα οποία σίγουρα έχουν συσσωρεύσει κούραση στους παίκτες.

Αναμφίβολα και από άποψη τακτικής η προετοιμασία μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Παρόλα αυτά με βάση τα δεδομένα προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ φιλόδοξη ομάδα. Είναι μεν νεοφώτιστη, αλλά έχει δείξει καλά δείγματα. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική. Έφτασε σχεδόν να απειλήσει το παιχνίδι και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Από την πλευρά μας χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, προσήλωση στα βασικά κομμάτια που αφορούν οποιοδήποτε παιχνίδι και έχουν να κάνουν με τα λάθη, την συγκομιδή των ριμπάουντ και την αμυντική συνέπεια". Τάδε έφη Πρίφτης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το περιμένει το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Άρη δεν είχε επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την Τραπεζούντα μετά το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Τραμπζονσπόρ για την πρεμιέρα της Α' φάσης των ομίλων του Eurocup. Μία λογική που ακολουθήθηκε για την αποφυγή κούρασης.

Για αυτό και η αποστολή χθες το απόγευμα έφθασε στην Αθήνα όπου έκανε δύο προπονήσεις στο κλειστό του Μετς. Μία λίγες ώρες μετά από την άφιξή της και μία το πρωί όπου ακολούθως ξεκίνησε οδικώς το ταξίδι της για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ