ΑΡΗΣ

Αναχώρησε για Πορταριά ο Άρης

Αναχώρησε για Πορταριά ο Άρης

Ο Άρης αναχώρησε σήμερα (4/9) για την Πορταριά, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Παναθηναίκό.

Μία μέρα μετά την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της χρονιάς ο Άρης θα δώσει και το πρώτο του δυνατό φιλικό. Οι "κίτρινοι" αναχώρησαν για την Πορταριά σήμερα (4/9) το πρωί, όπου και θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τον Παναθηναϊκό (19:00).

Την αποστολή του Άρη δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Γκάρι ΜακΓκί, Δημήτρης Βεργίνης και Βαλάντης Κουρτίδης, καθώς και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στην αποστολή του Άρη θα βρίσκονται οι Τζόουνς, Κάιζερ, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Χάρις, Αγγέλου και Ουάμπα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η Γ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Άρης μέσω ανακοίνωσης, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών για την ΚΑΕ Άρης, η οποία είχε διακοπεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΟΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώνει όλα τα μέλη του ότι η διακοπείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του ΑΣ της 5ης/02/2018 με μοναδικό θέμα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κατόπιν σχετικής απόφασης, θα συνεχιστεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στην αίθουσα Ballroom και ώρα 19:30 .

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα μέλη του ΑΣ ΑΡΗΣ που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ