ΑΡΗΣ

Αναλαμβάνει δράση η ΓΕΝΕΣΙΣ

Αναλαμβάνει δράση η ΓΕΝΕΣΙΣ

Μετά το ότι έλαβε χώρα στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη δεν θα γίνει η σημερινή συνάντηση με φόντο την παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης και του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με φόντο την παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης και του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ δεν θα γίνει και παραμένει άγνωστο το πότε.

Σημαντικό ρόλο στην αναβολή της φέρεται να έχει παίξει το ότι έλαβε χώρα στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Γιάννης Δαμιανίδης και Λευτέρης Αρβανίτης είχανε έντονη αντιπαράθεση στην διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη με αφορμή την καρτέλα του Δαμιανίδη.

Ένα θέμα που τέθηκε από τον ίδιο στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης της περασμένης Τετάρτης και ακολούθως το επόμενο πρωινό – της Πέμπτης – στην συνάντησή των δύο. Των Δαμιανίδη και Αρβανίτη.

Ο Αρβανίτης που αποτελεί ιθύνων νους της νέας τάξης πραγμάτων που θα προκύψει για την ΚΑΕ Άρης με την μορφή Διοίκησης Πρωτοδικείου ήταν κατηγορηματικός ενώπιον των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Πως η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου εφόσον αυτή τελικώς προκύψει είναι αρνητική στο να επιστρέψει τα χρήματα που ζητάει ο Δαμιανίδης και συγκεκριμένα το ποσό των 150.000 ευρώ, που προκύπτει ως 104.000 ευρώ για την καρτέλα του και 46.000 ευρώ για μισθούς που του οφείλονται.

Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή. Από την Τετάρτη που αναφέρθηκε στην καρτέλα του στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Σε αντίθεση με τις υποθέσεις των Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Νίκου Χατζηβρέττα ενώ όλα είναι ήδη έτοιμα όσον αφορά την εξασφάλιση της εγγυητικής για το νέο πρωτάθλημα από την νέα τάξη πραγμάτων αρκεί να γίνει η αλλαγή σελίδες.

Ακόμη τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ δείχνουνε έτοιμα να αναλάβουνε δράση από την στιγμή που ο Δαμιανίδης επιμένει να μην παραιτείται από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης αλλά και από αυτή του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η αναβολή της σημερινής συνάντησης με τον Δαμιανίδη δεν έγινε αφού εκτός του Αρβανίτη το απρών ήταν να δώσουνε και οι Ντίμης Παπαϊωάννου και Θανάσης Τζεβελέκης με τον πρώτο να ήταν αρνητικός να παραβρεθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ