ΑΡΗΣ

Αγωνία στον Άρη για τον Τζόουνς, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα

Αγωνία στον Άρη για τον Τζόουνς, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα

Ο Λάκι Τζόουνς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό Τιφλίδας (20/9, 18:00) για τα προκριματικά του Basketball Champions League είναι αμφίβολη.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη επί ελληνικού εδάφους πριν από την αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας (20/9, 18:00) για τα προκριματικά του Basketball Champions League, καθώς ο Λάκι Τζόουνς αποχώρησε λαβωμένος από το Αλεξάνδρειο.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ σε μία από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης της Τρίτης (18/9) χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν τη σοβαρότητα ή μη του τραυματισμού του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα μάθει τις επόμενες ώρες αν Λάκι Τζόουνς θα ακολουθήσει την αποστολή των "κίτρινων" στην Γεωργία, η οποία την Τετάρτη (19/9) θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Ο Γκάρι ΜακΓκι (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη) από την πλευρά του ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά στην Τιφλίδα. Τέλος, το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (18/9) του Άρη περιελάμβανε και την ανάλυση της πρωταθλήτριας Γεωργίας με την χρήση video.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ