Α.Σ. Άρης: "Περιθώρια δεν υπάρχουν, παραχώρησε τις μετοχές"

Σαφές μήνυμα προς τον Δημήτρη Γουλιέλμο έστειλε ο Α.Σ. Άρης, ώστε η ΚΑΕ να περάσει και επίσημα σε νέα σελίδα με την παραχώρηση των μετοχών σε εννέα φυσικά πρόσωπα.

Την ώρα που ο Άρης παλεύει με νύχια και με δόντια για να μείνει στη Basket League, ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει ακόμη παραχωρήσει τις μετοχές της ΚΑΕ και δεν έχει καν δεσμευθεί δημόσια όπως του είχε ζητηθεί. Τώρα, τρεις μήνες μετά από τη στιγμή της αποχώρησής του από την ομάδα, ο Γουλιέλμος ακούει τους ανθρώπους του Α.Σ. να του ζητούν να προχωρήσει στην παραχώρηση των μετοχών σε εννέα φυσικά πρόσωπα που έχουν ήδη βρεθεί, ώστε η ομάδα να αναζητήσει το μέλλον της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

"Πέρασαν τρεις μήνες (09/12/2020) από τη μέρα που ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ενημέρωσε τον Α.Σ. ΑΡΗΣ ότι αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας.

Η ομάδα μπάσκετ ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης, εντός κι εκτός παρκέ. Δύο δρόμοι υπήρχαν. Ο πρώτος ήταν ο Α.Σ. να βγει μπροστά και να αναλάβει τα ηνία προσπαθώντας να αποτρέψει το μοιραίο. Ο δεύτερος, βλέποντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, να μη «βάλει τα χέρια του στη φωτιά». Τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ στον Ερασιτέχνη. Όταν ένα «παιδί» σου νοσεί, κάνεις ό,τι μπορείς να το βοηθήσεις να γιατρευτεί και να ξανασταθεί στα πόδια του, δεν το αφήνεις στη μοίρα του. Έτσι, ο Α.Σ. προχώρησε άμεσα σε διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Στις 09/12, ο Α.Σ. ζήτησε από το μεγαλομέτοχο να δεσμευτεί δημόσια ότι θα παραχωρήσει άνευ τιμήματος τις μετοχές όταν του ζητηθεί. Σχετική δημόσια δέσμευση δεν υπήρξε και ο Α.Σ. προχωρά στο επόμενο βήμα.

Ζητούμε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε εννέα φυσικά πρόσωπα, όπως ορίζει ο νόμος, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί και είναι έτοιμα για να μοιραστούν ισομερώς τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ζητούμε άμεση απάντηση από τον ιδιοκτήτη, ώστε να απεμπλακεί και μετοχικά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και να μπορέσει ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» του τμήματος μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι διασωληνωμένο και προσπαθεί να μείνει στη ζωή με «ενέσεις», από ανθρώπους που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι η ναυαρχίδα του συλλόγου μπορεί να διαλυθεί και φυσικά από τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ενσάρκωσε το σύνθημα «πως δε σ’ άφησα στα δύσκολα».

Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να κάνει, ως μεγαλομέτοχος και μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, την πρώτη κίνηση. Κι αυτή είναι μόνο μία: Η παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.