ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Το ηθικό είναι ψηλά"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιούρι Ζντοβτς δήλωσε ότι η νίκη στον δεύτερο αγώνα με τη Μονακό για την φάση τω 16 του Basketball Champions League (8/3, 21:30) είναι μονόδρομος, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το παιχνίδι.

Δύο ημέρες έμειναν για τον αγώνα της χρονιάς για την ΑΕΚ κόντρα στη Μονακό (8/3, 21:30) για την φάση των 16 του Basketball Champions League. Ένας αγώνας στον οποίο η "Ένωση" καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη με έναν πόντο διαφορά που πήρε στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι πρακτικά για να προκριθεί πρέπει να πάρει τη νίκη.

Το γεγονός αυτό ξέρει καλύτερα από όλους και ο τεχνικός της ομάδας, Γιούρι Ζντοβτς, δηλώνοντας σχετικά με το μεγάλο παιχνίδι: " Η νίκη είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο ματς. Η Μονακό είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Παίζει σκληρή άμυνα και είναι πολύ δυνατή στο “τρανζίσιον”. Εμείς είμαστε έτοιμοι, όμως".

Στο τέλος των δηλώσεών του, μάλιστα, ο Σλοβένος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι το ηθικό είναι ψηλά και ότι πιστεύει ότι όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση: " Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του αγώνα. Το ηθικό είναι ψηλά μετά την εμφάνιση στην Πάτρα με τον Προμηθέα και είμαι σίγουρος, ότι όποιος μπει στο παρκέ θα δώσει το 100% για να φύγουμε με την πρόκριση από το Μονακό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ