ΑΕΚ

Ζήσης: "Να μας δώσει δύναμη και ψυχολογία το Κύπελλο"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Ζήσης ήταν πολύ... προσγειωμένος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία, φτάνοντας μέχρι το τέλος του δρόμου στον θεσμό για πέμπτη φορά στην ιστορία της. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" εν μέσω αποθέωσης, ο Νίκος Ζήσης άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών, αλλά δεν παρασύρθηκε.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, ο 37χρονος γκαρντ δήλωσε πως " όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα αυτές τις τέσσερις εβδομάδες για μένα. Είναι ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Είχα χαρεί ούτως ή άλλως με την επιστροφή μου, τώρα αυτό το γεγονός συνδυάζεται με την κατάκτηση ενός τίτλου. Του Κυπέλλου. Χαίρομαι πολύ για όλους, για τους παίκτες, για τους προπονητές, για τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο στην Ευρώπη και να φτάσουμε στους τελικούς στην Ελλάδα" ενώ σε ερώτηση για τα κολακευτικά λόγια που είπε για εκείνον ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα στην Κρήτη, απάντησε: " Πολύ τιμητικό το σχόλιο αυτό, τον ευχαριστώ. Από την πρώτη μέρα, όλοι με έκαναν να νιώθω καλοδεχούμενος. Χαίρομαι που έβαλα το λιθαράκι μου για να κερδίσουμε".

Τέλος, αναφορικά με όσα... έρχονται για την Ένωση, σημείωσε: " Θα δώσει ψυχολογία την ομάδα, πρέπει όμως να το απομονώσουμε. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Πρώτος στόχος θα είναι η Ευρώπη. Θα είναι δύσκολη η πρόκριση στο Final Four, αλλά το θέλουμε. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει αυτός ο τίτλος, αλλά να μας δώσει δύναμη και ψυχολογία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ