ΑΕΚ

Υπέγραψε σε ομάδα του Πουέρτο Ρίκο ο Ελόνου

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν με την ΑΕΚ ο Τσινέμελου Ελόνου βρήκε αμέσως δουλειά, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο!

Ο Τσινέμελου Ελόνου δεν έχει όρεξη για διακοπές φαίνεται. Για αυτό τον λόγο λοιπόν αποφάσισε να δεχθεί άμεσα την πρόταση που δέχθηκε από ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του στο πρωτάθλημα της χώρας.

Η ομάδα με την οποία συμφώνησε ο Ελόνου είναι η Καπιτάνες Ντε Αρεσίμπο, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη μεταγραφή στην επίσημη σελίδα του στο twitter.

Το πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο πάντως, αλλά και η Καπιτάνες Ντε Αρεσίμπο, δεν είναι άγνωστα στον Ελόνου, αφού είχε περάσει από την ίδια ομάδα και το καλοκαίρι του 2015, πριν αποχωρήσει για να φορέσει για χάρη της Μπεσίκτας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το γεγονός ότι ο Ελόνου υπέγραψε στην Καπιτάνες Ντε Αρεσίμπο δεν σημαίνει αυτόματα ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο θα έχει ολοκληρωθεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tweet με την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του θηριώδη σέντερ από την Καπιτάνες Ντε Αρεσίμπο:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ