ΑΕΚ

Χωρίς τρεις με Λαύριο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς τους Κώστα Βασιλειάδη, Μίλος Μιλόσεβιτς και (εκτός απροόπτου) τον Δημήτρη Μαυροειδή θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με το Λαύριο DHI για την 15η αγωνιστική της Stoixinan.gr Basket League.

Ο Ντούσαν Σάκοτα επέστρεψε στην 12αδα της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα (ασχέτως αν δεν αγωνίστηκε) αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται για την ΑΕΚ, που θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες κόντρα στο Λαύριο DHI για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

O λόγος για τους Κώστα Βασιλειάδη και Μίλος Μιλόσεβιτς που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, αλλά και τον Δημήτρη Μαυροειδή που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται εκτός 12αδας για να προστατευθεί.

Δεδομένων των απουσιών, η λογική λέει ότι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Διονύσης Σκουλίδας στην περιφέρεια και ο Γιώργος Τσαλμπούρης κοντά στο καλάθι, με την ΑΕΚ επίσης να είναι αναγκασμένη να χρησιμοποιήσει και αρκετά "χαμηλά" σχήματα με την ταυτόχρονη παρουσία τριών εκ των Ρόκο Λένι Ούκιτς, Μάικλ Ντίξον, Ντόνι ΜακΓκράθ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ