ΑΕΚ

Χωρίς Κατσίβελη στο Nick Galis Hall

Χωρίς Κατσίβελη στο Nick Galis Hall
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξετάσεις που έκανε ο Δημήτρης Κατσίβελης έδειξαν πως το οίδημα στο δεξί γόνατο είναι εκτεταμένο, κι ως εκ τούτου θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Χάνει το ντέρμπι με τον Άρη στο Nick Galis Hall (28/2, 17:00) ο 24χρονος γκαρντ της "Ένωσης".

Η νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών δεν έφερε τα αναμενόμενα χαμόγελα στον Γιούρι Ζντοβτς και τους παίκτες του αφού ο τραυματισμός του Δημήτρη Κατσίβελη αρκούσε για να επισκιάσει τα πάντα. Ο 24χρονος γκαρντ χτύπησε στο γόνατο στη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ και το πρωί της Παρασκευής (19/2) να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα μαντάτα που έφτασαν στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" μόνο ευχάριστα δεν ήταν αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει το οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο είναι εκτεταμένο, ως εκ τούτου μένει έξω από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτό;

Θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι με την Κηφισιά (21/2), μα πολύ περισσότερο αυτό απέναντι στον Άρη (28/2, 17:00) στο Nick Galis Hall σε μία εβδομάδα. Η διακοπή που υπάρχει πάντως στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά από αυτό το παιχνίδι ευνοεί την κατάσταση, αφού ο 24χρονος γκαρντ θα μπορέσει να αναρρώσει προκειμένου να έχει, πλέον, ελπίδες να είναι παρών στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (13/2, 17:00).

Την ίδια ώρα, ικανοποίηση υπάρχει στο "στρατόπεδο" της "Ένωσης" για το ντεμπούτο του Τορίν Γκριν, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα είναι ο παίκτης που θα κουμαντάρει την ΑΕΚ εντός παρκέ. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ αγωνίστηκε για 15'32'' ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 6 πόντους (με 2/5 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος, έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ