ΑΕΚ

Χρυσικόπουλος: Τελειώνει με τον ΠΑΟΚ, υπογράφει στην ΑΕΚ

Χρυσικόπουλος: Τελειώνει με τον ΠΑΟΚ, υπογράφει στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να σπάσει το συμβόλαιό του βρίσκεται ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που στη συνέχεια θα υπογράψει πολυετή συμφωνία με την ΑΕΚ.

Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Λίνο Χρυσικόπουλο δεν συνιστά είδηση, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή από τη μέρα που η Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλαβε τη θέση που έμεινε κενή μετά από την αποχώρηση του Λούκα Μπάνκι. Το γεγονός ότι ο 26χρονος φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019/20 έμπλεξε αρκετά την κατάσταση, ωστόσο φαίνεται πως είναι πλέον θέμα χρόνου η αποχώρησή του από τον Δικέφαλο του Βορρά για τους κιτρινόμαυρους.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Κερκυραίος μπασκετμπολίστας -που έχει λαμβάνειν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την περίοδο 2018/19- βρίσκεται κοντά στη "χρυσή τομή" για να σπάσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει στην ΑΕΚ πολυετές συμβόλαιο και να κάνει το βήμα προς τα εμπρός σε έναν οργανισμό υγιή οικονομικά που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ η κατάσταση μοιάζει πιο "σκοτεινή" από ποτέ, καθώς και ο Σταύρος Σχίζας που είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο προσπαθεί να απεμπλακεί από αυτό για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ