ΑΕΚ

Χέρστον: "Είχα προτάσεις από Ευρωλίγκα"

Χέρστον: "Είχα προτάσεις από Ευρωλίγκα"
INTIME SPORTS

Ο Μαλίκ Χέρστον μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να μείνει στην ΑΕΚ αλλά και για το μέλλον του στην "Ένωση"

Η Media Day της ΑΕΚ έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες και δημοσιογράφους να... τα πουν. Το Sport24 βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και δεν έχασε την ευκαιρία να... μιλήσει με τον Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος κόντρα στις προβλέψεις πολλών καλοθελητών αποφάσισε να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να φορά την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στους λόγους που έμεινε στην "Ένωση" αλλά και για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα.

Δεύτερη σεζόν στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελες;

" Το περίμενα και το ήθελα. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, όμως έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητικό τιμ και περιμένω ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί όσο θα παίζουμε άμυνα και θα συνεργαζόμαστε καλά στην επίθεση".

Ήταν μία εύκολη απόφαση για εσένα η παραμονή;

" Όταν μιλάμε για μία καριέρα δεν υπάρχει εύκολη απόφαση. Έχω εξαιρετική σχέση με τον κόουτς Σάκοτα και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας (σ.σ. Μάκη Αγγελόπουλο). Νιώθω άνετα με τους ανθρώπους εδώ και με την προοπτική που υπάρχει οπότε αποφάσισα να μείνω".

Μετά από ένα διάλειμμα επιστρέφεις στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι στόχος σου να παίξεις στην Ευρωλίγκα ξανά;

" Έχω προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκα κάθε χρόνο. Είχα φέτος, είχα και πέρσι, όμως για εμένα μετράει η κατάσταση που υπάρχει. Προφανώς ψάχνεις για ένα καλό συμβόλαιο, όμως εγώ κοιτάω την ομάδα και την κατάσταση που επικρατεί εκεί".

Από αυτό που λες να συμπεράνω ότι θα ήθελες να βρεθείς στην Ευρωλίγκα με την ΑΕΚ;

" Είναι διαφορετικά κάθε χρόνο. Θα ήταν υπέροχο να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν ειδικά μετά τη φετινή εμπειρία του Eurocup. Αυτός ο χρόνος θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ