ΑΕΚ

Χατζής: "Χαρούμενος που επιστρέφω"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ /ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΑΕΚ / PANELINIOS-AEK
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ /ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΑΕΚ / PANELINIOS-AEK ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής της ομάδας Εφήβων της ΑΕΚ, ο Νίκος Χατζής τόνισε πως αισθάνεται ευθύνη και τιμή, ενώ ευχαρίστησε και τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Νίκος Χατζής είναι από χθες (20/5) ο νέος προπονητής της ομάδας Εφήβων της ΑΕΚ . Έγινε έτσι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 2002 που επιστρέφει από άλλο πόστο στον σύλλογο μετά τον Μιχάλη Κακιούζη.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Νίκος Χατζής εξήγησε τους λόγους που επέστρεψε, δεν έκρυψε την χαρά του για αυτό το γεγονός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω. Που γίνομαι ξανά μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο, το πόστο του προπονητή, στα Τμήματα Υποδομής. Οι Υποδομές είναι το βασικό κομμάτι ενός οργανισμού, που θέλει να έχει παρόν και μέλλον.

Η ΑΕΚ χάρη στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο δίνει βάση στη βελτίωση των νεαρών αθλητών, με στόχο τη μακροπρόθεσμη στελέχωση της πρώτης ομάδας, κι αυτό ήταν ένα σημαντικό δέλεαρ για ν’ αποδεχτώ την πρότασή της.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΑΕΚ για την ευκαιρία.

Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή, που θα συμμετέχω σ’ αυτή τη δημιουργική διαδικασία, δηλαδή στο να γίνουν καλύτεροι οι αθλητές της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω, ως Νίκος, να δώσω τα καλύτερα εφόδια σ’ αυτά τα παιδιά, ώστε να γίνουν σωστοί επαγγελματίες. Αυτό είναι το πρωτεύον. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία ζωής. Πάνω σ’ αυτό το πλάνο θα εργαστούμε όλοι μαζί".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ