ΑΕΚ

"Βλέπει" Θανάση Αντετοκούνμπο η ΑΕΚ

"Βλέπει" Θανάση Αντετοκούνμπο η ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ" η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει στη λίστα με τους καλοκαιρινούς στόχους της τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε. Αυτό ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει το προσεχές καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα "Ώρα των Σπορ", η οποία αναφέρει ότι στην "Ένωση" εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του διεθνή γκαρντ/φόργουορντ της Ανδόρα.

Οι λόγοι που φαίνεται να πέφτει ξανά στο τραπέζι το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο είναι αρκετοί βέβαια. Καταρχάς, είναι Έλληνας και είναι γνωστό ότι η "Ένωση" θέλει να φτιάξει έναν δυνατό ελληνικό κόρμο στον οποίο θα στηριχθεί για χρόνια, κάτι που είχε παραδεχθεί στην παρουσίασή του και ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο δεύτερος είναι ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει στοιχεία στο παιχνίδι του που λείπουν από την φετινή ΑΕΚ, η οποία και τα αναζητά: Αθλητικά προσόντα και ενέργεια την περιφέρεια.

Το καλοκαίρι απέχει αρκετά ακόμα βέβαια και πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τότε. Σιγά-σιγά ωστόσο γίνεται ξεκάθαρο ότι στην "Ένωση" αρχίζουν και κάνουν τον προγραμματισμό τους για την προσεχή σεζόν, "κοιτώντας" στην αγορά για Έλληνες παίκτες που θα μπορέσουν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Και ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ