ΑΕΚ

Βλέπει Πούλεν η ΑΕΚ

Βλέπει Πούλεν η ΑΕΚ

Ο Τζέικομπ Πούλεν φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την θέση του πόιντ γκαρντ, με την "Ένωση" να βρίσκεται σε επαφές με τον Αμερικανό.

Και το όνομα αυτού... Τζέικομπ Πούλεν (28 χρονών, 1.85 μέτρα, πόιντ γκαρντ)! Αυτός φαίνεται ότι είναι ο παίκτης που ξεχώρισε από την λίστα των υποψηφίων για την θέση του γκαρντ που έψαχναν εδώ και καιρό στην ΑΕΚ, με την "Ένωση" να βρίσκεται σε επαφές εδώ και μερικές μέρες με τον Αμερικανό με το γεωργιανό διαβατήριο.

Ο Πούλεν ξεκίνησε την φετινή σεζόν με two-way συμβόλαιο στο ΝΒΑ και τους Σίξερς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος στις 4 Ιανουαρίου. Ακολούθως υπέγραψε στην Μάραμ που αγωνίζεται πρωτάθλημα του Ιράν το οποίο ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες.

Ο Πούλεν είναι ένας πόιντ γκαρντ που φημίζεται κυρίως για την εκτελεστική του δεινότητα και μετά για τις οργανωτικές του ικανότητες. Βασικό του όπλο θεωρείται το σουτ, είτε από στάση είτε μετά από ντρίμπλα, στοιχείο δηλαδή που ψάχνει εδώ και καιρό η ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό μάλιστα της ικανότητάς του στο σουτ είναι ότι πριν από σχεδόν 4 χρόνια είχε σημειώσει 12 τρίποντα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε έναν αγώνα με την Βαγιαδολίδ, με την συγκεκριμένη επίδοση να είναι η καλύτερη στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος!

Σε περίπτωση που τελικά η ΑΕΚ αποκτήσει τον Πούλεν, τότε ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πάρει την θέση ενός εκ των Κέλσι Μπάρλοου ή Έντιν Άτιτς στην Stoiximan.gr Basket League, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός λίστας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ