ΑΕΚ

Βλάντο Γιάνκοβιτς: "Μου έλειψε το παιχνίδι, να φέρουμε τον κόσμο πίσω"

BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Να δει περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ και να μπει άμεσα στο ροτέισον του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μέλος της ΑΕΚ από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου , ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μάλλον βλέπει τον εαυτό του στην ομάδα έως το τέλος της σεζόν και όχι για τους επόμενους δύο μήνες όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους κιτρινόμαυρους. Ο έμπειρος περιφερειακός είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, γνώριζε για το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων, προτίμησε όμως την προοπτική της Βασίλισσας ώστε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του σε υψηλό επίπεδο.

" Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Νιώθω πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή,νιώθω διψασμένος να μπω στο γήπεδο και να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με έφεραν στην ομάδα. Θέλω όσο πιο γρήγορα να γίνω κομμάτι της και να ξεκινήσω να παίζω. Είναι κάτι, που μου έχει λείψει. Σε αυτή την καμπή της χρονιάς είναι σημαντικό να είμαστε δεμένοι και να νιώθουμε όλοι σαν ένα" ήταν οι πρώτες κουβέντες του Γιάνκοβιτς στο AEKBC.gr.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, της Μέγκα Βιζούρα, του Παναθηναϊκού, της Βαλένθια, του Άρη, της Ανδόρα και του Χολαργού θέλει να δει αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ, μέχρι να αποχωρήσει από αυτό η νέα του ομάδα με προορισμό το κλειστό των Άνω Λιοσίων και ξέρει ότι: " Τα αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εφόσον παίζεις με ενθουσιασμό, όρεξη και καρδιά, σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα, ο κόσμος θα γυρίσει στο γήπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ