ΑΕΚ

Tweet με νόημα από τον Έρλι

New York Knicks forward Cleanthony Early is seen during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Friday, Feb. 27, 2015 in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
(AP Photo/Carlos Osorio) AP

Με ένα post στον λογαριασμό του στο twitter ο Κλεάντονι Έρλι αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στο θέμα που προέκυψε με την ΑΕΚ και προκάλεσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Κλεάντονι Έρλ ι αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ . Ο Αμερικανός δεν έμεινε ούτε 10 μέρες στην ομάδα, με την "Ένωση" να κάνει λόγο για πειθαρχικά παραπτώματα και τον ίδιο να υποστηρίζει από την πλευρά του - μέσω tweets που αργότερα διέγραψε - ότι ο λόγος της αποχώρησής του ήταν το γεγονός ότι είναι vegan και η ΑΕΚ δεν τον σεβάστηκε.

Μία ημέρα λοιπόν μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Έρλι φρόντισε μέσω ενός νέου tweet όλο νόημα να πει - έστω και έμμεσα - αυτό που θέλει. Συγκεκριμένα, έγραψε πως " οι άνθρωποι ξέρουν τα μισά γεγονότα, αλλά βγάζουν πλήρη συμπεράσματα".

Tweet με νόημα από τον Έρλι

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Έρλι "ανέβασε" το συγκεκριμένο post από το Βέλγιο, όπου βρίσκεται παρέα με την αποστολή της ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από την συμμετοχή της σε ένα τουρνουά όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Λίγο πριν το συγκεκριμένο post μάλιστα, ο Έρλι είχε ανεβάσει δύο VIDEOs, όπου στο ένα φαινόταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και στο άλλο πάλι ο Ρογκαβόπουλος, αλλά παρέα με τον Δημήτρη Μωραϊτη, σχολιάζοντας αστειευόμενος το νεαρό της ηλικίας τους και ότι κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται σχολείο.

(AP Photo/Carlos Osorio)


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ