ΑΕΚ

"Τρέχει" για Μονακό ο Μαυροειδής

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Την στιγμή που περιμένει την επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα στη δράση, η ΑΕΚ ενδέχεται να χάσει τον Δημήτρη Μαυροειδή για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μονακό (8/3, 21:30). "Τρέχει" να προλάβει ο διεθνής σέντερ.

Η ΑΕΚ πήρε με συνοπτικές διαδικασίες τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αλλά ουδείς στην "Ένωση" στέκεται στο αποτέλεσμα. Όλοι τους περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι το επόμενο διήμερο ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι στο "Δημήτρης Τόφαλος" με πρόβλημα στη μέση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο έμπειρος σέντερ "υπέστη μυϊκό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά άμεσα αποθεραπεία, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με Μονακό", με την παρουσία του στον εκτός έδρας αγώνα με τη γαλλική ομάδα (8/3, 21:30) να αποφασίζεται τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν απόψε (4/3) τον Ντούσαν Σάκοτα, επίσης λόγω προβλήματος τραυματισμού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ