ΑΕΚ

Τολιόπουλος: "Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δώσει κάποιο άλλο δικαίωμα"

MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Τολιόπουλος απάντησε σε ερώτηση για όσα έγιναν στο Ρέθυμνο και εξήγησε πώς έχει η κατάσταση εντός της ΑΕΚ. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εμφάνιση στο παιχνίδι με την κρητική ομάδα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Την παραμονή του αγώνα με την Άντβερπ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, o Βασίλης Τολιόπουλος και ο Νίκος Γκίκας μίλησαν στους δημοσιογράφους για την απαιτητική ευρωπαϊκή αποστολή της ΑΕΚ. Ο δεύτερος πάντως δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα την Κυριακή (27/10) στο "Μελίνα Μερκούρη" όταν η τηλεοπτική κάμερα τον "έπιασε" να μουρμουρίζει μετά από τρίποντο που σημείωσε.

Μία μέρα μετά την απολογία του μεταξύ συμπαικτών και προπονητών, ο 23χρονος γκαρντ σχολίασε στους δημοσιογράφους πως "θέλω να πω ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δώσει άλλο δικαίωμα. Την ώρα του αγώνα, οι παίκτες έχουν πεντακόσιους σφυγμούς. Πιστεύω ότι είναι άδικο κάποιος να κοιτά από την τηλεόραση και να διαβάζει τα χείλη ενός παίκτη εν ώρα αγώνα. Σίγουρα δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε αποτελέσματα και γι' αυτό απολογούμαστε, αλλά καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα μες στην ομάδα γιατί δεν υπάρχουν" για να προσθέσει αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Άντβερπ:

"Είναι η μόνη ευκαιρία για restart. Είναι must win παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε, όχι το 100%, αλλά το 1000% των δυνατοτήτων και των δυνάμεών μας. Η νίκη είναι απαραίτητη τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε όλοι μαζί, να βρούμε τι φταίει, αλλά αυτό θα λυθεί μόνο μέσω σκληρής δουλειάς στην προπόνηση. Ταπεινά και με πολύ σκληρή δουλειά θα βρούμε το δρόμο μας, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα. Μέχρι τώρα χάνουμε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει όποιος κι αν είναι ο λόγος".

MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε ερώτηση που έγινε αναφορικά με την πιθανότητα μεταγραφής στο εγγύς μέλλον: "Αύριο έχουμε παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα. Επιστρέφουν οι δύο τραυματίες μας και ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε σε επίσημο παιχνίδι όλοι μαζί. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Συνεχίζουμε την δουλειά. Αν και όταν υπάρξει κάτι, θα έχετε ενημέρωση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για να βρούμε τον σωστό ρυθμό και την σωστή κατεύθυνση".

Αναφορικά με το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ δεν παίζει καλά και μετράει συνεχόμενες ήττες, σχολίασε πως "όταν κερδίζεις στην Χάποελ για 38 λεπτά ή όταν ελέγχεις το ματς με το Περιστέρι για 39 λεπτά, δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξες καλά. Όταν έχεις κερδίσει την Ορτέζ με 20 πόντους, δεν έχεις παίξει άσχημα. Όταν απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου είσαι μπροστά για 38 λεπτά, δεν μπορείς να έχεις παίξει άσχημα. Είχαμε μία πολύ κακή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι (με το Ρέθυμνο) και ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε. Είμαστε σε μία ομάδα που ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις. Πρέπει να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση.

Οι αγώνες διαρκούν σαράντα λεπτά, δεν τελειώνουν νωρίτερα. Τώρα αυτά είναι παρελθόν. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, ξέρουμε τα λάθη μας. Η εμφάνιση στο Ρέθυμνο ήταν απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς με τον σωστό τρόπο".

Τέλος, ο Νίκος Γκίκας σημείωσε: "Η τελευταία εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική για όλους μας, πόσω μάλλον για τον κόσμο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι κάναμε στο Ρέθυμνο και θέλουμε να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ώστε να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε, αρχής γενομένης από αύριο. Δεν έχει χαλάσει κάτι στο κλίμα στα αποδυτήρια. Απλώς δεν παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο και έχουμε βγάλει τα μάτια μας άλλες δυο φορές, στο Ισραήλ και στην Λήμνο. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ