ΑΕΚ

Το σχόλιο του Ζντοβτς για Βουγιούκα και Ντίξον

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο, ο Γιούρι Ζντοβτς σχολίασε την περιπέτεια του Μάικλ Ντίξον, ενώ τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ίαν Βουγιούκα.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε δίχως προβλήματα το εμπόδιο του Κοροίβου ( 89-75 ), αφήνοντας στην άκρη την περιπέτεια του Μάικλ Ντίξον , ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/12) ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Για το πιο "καυτό" θέμα της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο, σχολιάζοντας πως " είναι ένα από τα θέματα που σκέφτομαι. Θα πρέπει να πάρουμε απόφαση κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Μετά θα υποστηρίξουμε την απόφαση αυτή", ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Ίαν Βουγιούκα , απάντησε:

" Κοιτάζουν τον Βουγιούκα, τον Μαυροκεφαλίδη όλες οι ομάδες που θέλουν Έλληνες παίκτες. Ακόμα και ο Σχορτσανίτης δεν έχει ομάδα. Δεν θα σας πω αν έχει γίνει κάτι η όχι. Έχουμε ένα θέμα με το γόνατο του Μαυροειδή και δεν ξέρουμε πώς θα ανταποκριθεί. Τον βάλαμε να παίξει με μία προπόνηση και θα μιλήσουμε με τον γιατρό για να δούμε τι θα κάνουμε, Έχουμε καλό δίδυμα ψηλών και θα εξετάσουμε κάθε κίνηση. Υπάρχει απλά ενδιαφέρον, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση".

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο είπε αρχικά πως " ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά δεν ήταν εύκολη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο. Είχαμε στόχο τη νίκη. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά στο τέλος της ημέρας βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε την ομάδα που θα διαλύει κάθε αντίπαλο, όμως στο τέλος της ημέρας παίξαμε συγκεντρωμένα πήραμε τη νίκη και συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αντίπαλο στο Champions League, που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι", ενώ πρόσθεσε:

" Συνέβησαν πολλά πράγματα και το κεφάλι μας είναι γεμάτο πληροφορίες. Είμαι μπερδεμένος σχετικά με το τι είναι σωστό. Το πιο σημαντικό είναι πως αγαπώ την ομάδα και τους παίκτες μου και κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα και δεν επιτρέπω τίποτα και σε κανέναν να την καταστρέψει. Είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Έχουμε κάποιες ατυχίες, αλλά και ποιος δεν έχει. Δεν είμαι πολύ νευρικός γιατί έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Έχουμε μεγάλη σεζόν και όλοι μπορούν να χάσουν παιχνίδια. Δεν είναι μηχανές οι άλλοι, αλλά εγώ θα κάνω το παν για να κρατήσω την καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ