ΑΕΚ

Το "παλεύει" η ΑΕΚ για Μάνι Χάρις

Cleveland Cavaliers' Manny Harris during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, March 27, 2012, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
(AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο Μάνι Χάρις παραμένει ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την θέση του ξένου γκαρντ, με την "Ένωση" να προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση, αλλά την περίπτωση του Αμερικανού να παρουσιάζει δυσκολίες.

Η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να "κυνηγήσει" όσο μπορεί την περίπτωση του Μάνι Χάρις, ο οποίος και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Μάικλ Ντίξον. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και η "Ένωση" θα προσπαθήσει να κάνει και την οικονομική υπέρβαση για χάρη του. Η περίπτωσή του ωστόσο δεν είναι εύκολη.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει αρκετά "αλμυρό" κασέ και απαιτήσεις. Απαιτήσεις τις οποίες ως έναν βαθμό είναι διατεθειμένη να καλύψει η "Ένωση" για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Το θέμα όμως στην περίπτωσή του είναι ότι υπάρχει ένα ακόμα "αγκάθι": Δεν είναι σίγουρο πότε θα μπορέσει να έρθει στην Αθήνα, αφού αυτή την στιγμή έχει υποχρεώσεις στο κινεζικό πρωτάθλημα που ενδέχεται να κρατήσουν μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ξεκινάει στις 21 Αυγούστου και το κύριο μέρος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Κοινώς, σε περίπτωση που τελικά υπάρξει συμφωνία, ο Χάρις θα χάσει το κύριο μέρος της προετοιμασίας και μαζί την ευκαιρία να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα. Το κατά πόσο αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα βέβαια είναι κάτι που θα φανεί κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ο Χάρις είναι βέβαια η πρώτη επιλογή, αλλά δεν είναι και η μόνη επιλογή. Οι Τζαμάλ Σούλερ και Τζερέλ ΜακΝίλ βρίσκονται και αυτοί στην λίστα των "κιτρινόμαυρων", αλλά σαφώς πιο πίσω σε προτίμηση, μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση με τον Χάρις. Με παίκτες να προτείνονται συνεχώς πάντως, δεν πρέπει να αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όπως με την περίπτωση του Μάικλ Γκριν, ο οποίος ενώ δεν είχε "ακουστεί" καθόλου, συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες και ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

(AP Photo/Matt Slocum)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ