ΑΕΚ

Το Μαρούσι της σεζόν 2009-10 “αναβίωσε” στη Γερμανία

Το Μαρούσι της σεζόν 2009-10 “αναβίωσε” στη Γερμανία

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στη Γερμανία για φιλικό τουρνουά προετοιμασίας κι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με τον Δημήτρη Μαυροειδή είχαν την ευκαιρία να τα πουν με έναν παλιό τους γνώριμο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Γερμανία για το «Bosch Rexroth Cup» εκεί που θα αντιμετωπίσει αρχικά την Μπράουνσβαϊγκ (15/09, 18:30). Στο τουρνουά παίρνει μέρος κι η Βούρζμπουργκ, η οποία είναι διοργανώτρια, και στο προπονητικό της τιμ έχει τον Στέφεν Αριγκμπάμπου.

Ο άλλοτε διεθνής Γερμανός φόργουορντ/σέντερ είναι γνώριμος στο ελληνικό μπασκετικό κοινό από τη θητεία του στον Παπάγο, τον Πανιώνιο, τη Δάφνη, την Ολύμπια Λάρισας και το Μαρούσι. Στην ομάδα των βορείων προαστίων αγωνίστηκε τη σεζόν 2009-10 -την τελευταία της καριέρας του- όπου είχε για συμπαίκτη τον Δημήτρη Μαυροειδή και για προπονητή τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος τότε ήταν συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο πλαίσιο του τουρνουά της Βούρζμπουγκ και είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η ΚΑΕ ΑΕΚ:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ