Το "ευχαριστώ" της ΑΕΚ στους αθλητές που συμμετείχαν στα tryouts

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τους αθλητές που συμμετείχαν στα TryOuts ενόψει της σεζόν 2017/18, αφού η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάζει πρώτα τις ακαδημίες. Έχει ένα ξεκάθαρο όραμα, το οποίο και ακολουθεί. Και αυτό φαίνεται ότι το κατάλαβε και ο κόσμος, με εκατοντάδες παιδιά να αποφασίζουν να λάβουν μέρος στα TryOuts της ομάδας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο λοιπόν η "Ένωση" ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση, η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής και οι προπονητές της ΑΕΚ B.C. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τους αθλητές, που έλαβαν μέρος στα TryOuts της περιόδου 2017-2018.

Η εφετινή ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, γεγονός που επιβεβαιώνει "εν πολλοίς", ότι το μήνυμα που εκπέμπει ο οργανισμός σχετικά με το αναπτυξιακό Πρόγραμμα και την παραγωγική διαδικασία ελήφθη σε ολόκληρη την επικράτεια.

Για την ΑΕΚ Β.C. παραμένει βασική προτεραιότητα η στελέχωση των ομάδων της με ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι θα εκπαιδεύονται στο "σχολειό της Νέας Φιλαδέλφειας" με σκοπό την ατομική τους βελτίωση, αλλά και την ενίσχυση της "Βασίλισσας" τα επόμενα χρόνια.

Όσοι εκ των αθλητών που δοκιμάστηκαν ενταχθούν στον ιστορικό σύλλογο θα ενημερωθούν ή έχουν ήδη ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του οργανισμού. Όσοι δεν συνεχίζουν μαζί μας επισημαίνουμε, ότι αποτελεί για μας αυτονόητη τιμή, που εμπιστεύτηκαν την ΑΕΚ. Η μεγάλη αγκαλιά της "Ένωσης" ήταν και θα παραμείνει ανοικτή και στο μέλλον.

Και πάλι θερμά σας ευχαριστούμε…"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24