ΑΕΚ

Το "αντίο" του Ντίξον στην ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με μία επιστολή στον λογαριασμό του στο Instagram ο Μάικλ Ντίξον αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της, λέγοντας ότι ήθελε να μείνει, πριν καταλήξει γράφοντας "ΑΕΚ για πάντα".

Ο Μάικλ Ντίξον επέλεξε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ έπειτα από μία σεζόν στην ομάδα, με την Στρασμπούρ να είναι ο επόμενος προορισμός του. Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από την Γεωργία δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο έως το 2019, με την απόφασή του αυτή να λύνει τα χέρια της ομάδας. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το "δέσιμο" που είχε με τον κόσμο.

Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από την Γεωργία είχε καταφέρει να γίνει από την αρχή ο αγαπημένος της εξέδρας, με τους φίλους της ΑΕΚ να του συγχωρούν ακόμα και κάποιες μέτριες εμφανίσεις ή και τα... νυχτοπερπατήματά του. Και ο Ντίξον δεν το ξέχασε αυτό, όπως και την στήριξη της ΑΕΚ όλη την σεζόν, επιλέγοντας μέσω μίας επιστολής στον λογαριασμό του στο Instagram να πει "αντίο" στην ΑΕΚ και τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντίξον:

"Προς τον κόσμο και τον οργανισμό της ΑΕΚ

Μου συμπεριφερθήκατε με τον μέγιστο δυνατό σεβασμό, αλλά για χάρη της καριέρας μου θεωρώ πως ήταν το καλύτερο να κάνω μια νέα αρχή. Έπαιξα με πίεση, τραυματισμούς, ψυχολογικό και σωματικό πόνο και όλα τα παραπάνω για το κίτρινο και το μαύρο και δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί ήταν μια διδακτική εμπειρία που την χρειαζόμουν για να γίνω ένας πετυχημένος αθλητής, αλλά κυρίως ένας καλός άνθρωπος. Αλλά, η αγάπη μου θα είναι πάντα βαθιά για την ΑΕΚ. Θέλω να σας πω ότι δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις το πόσο ευγνώμων είμαι για τον τρόπο που με υποδεχτήκατε ως έναν από εσάς και λάτρεψα κάθε λεπτό που έπαιξα ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, αυτούς που είδαν ότι τα έδινα όλα κάθε βράδυ για την ομάδα, ανεξάρτητα αν ήμουν τραυματίας ή αν έπαιζα 3 ή 30 λεπτά στο παιχνίδι.

AdTech Ad

Το να είμαι εκεί και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό δεν ήταν πάντα στο χέρι μου και εύχομαι να μπορούσα να μείνω, και ήθελα να μείνω, γιατί έκανα πολλούς νέους φίλους και έναν πολύ στενό φίλο κατά την παρουσία μου στην Αθήνα. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και πετύχαμε κάποια σπουδαία πράγματα κατά την παρουσία μου στην Αθήνα και είτε στα καλά είτε στα άσχημα οι φίλαθλοι ήσασταν πάντα εκεί και προσπαθούσατε να στηρίξετε την ομάδα και εμένα όσο καλύτερα μπορούσατε και για αυτό θέλω να πω και ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ να ξέρετε ότι είμαι αιώνια ευγνώμων που είστε ο πιο παθιασμένος κόσμος για τον οποίο έπαιξα στην καριέρα μου και η κριτική, όπως και η υποστήριξη, ήταν εκπληκτική.

Θεωρώ ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό μια ομάδα για να είναι πετυχημένη πρέπει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Ευχαριστώ την Ορίτζιναλ 21, την ΑΕΚ και όποιον μίλησε θετικά για το όνομα του Ντίξον. Θα σας δω πάλι πολύ σύντομα.

Με ειλικρίνεια, απλώς ένας μπασκετμπολίστας που προσπαθεί να προσφέρει στην οικογένειά του.

Μάικλ Αντρέ Ντίξον τζούνιορ

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

Το "αντίο" του Ντίξον στην ΑΕΚ

Το "αντίο" του Ντίξον στην ΑΕΚ

Το "αντίο" του Ντίξον στην ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ