ΑΕΚ

Την Τρίτη η απολογία του Όρτον

Την Τρίτη η απολογία του Όρτον
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (29/9) θα πραγματοποιηθεί εν τέλει η απολογία του Ντάνιελ Όρτον ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή το γεγονός πως υπέπεσε σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων. "Λαβώθηκε" στην Κρήτη ο Μαρκ Κάρτερ.

Λίγες ώρες το -εορταστικού χαρακτήρα- φιλικό με την Αναντολού Εφές, ο Ντάνιελ Όρτον θα κληθεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ για να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Ιδίως μάλιστα για όσα έγιναν στη διάρκεια του "Πέτρος Οικονομάκης", εκεί όπου ήρθε σε οξεία αντιπαράθεση με τον Άγγελο Κορωνιό, χτυπώντας τις πόρτες και τα ντουλάπια των αποδυτηρίων του κλειστού των Χανίων.

Όπως ανέφερε το Sport24.gr από το βράδυ της Κυριακής (27/9) το μέλλον του 24χρονου σέντερ μόνο σίγουρο δεν είναι, όσον αφορά την παρουσία του στην "Ένωση". Έτσι κι αλλιώς στην ομάδα έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν (βλ. υπόθεση Νίκου Δίπλαρου) πως δεν θα φανούν διαλλακτικοί σε ζητήματα που αφορούν την ηρεμία και την πειθαρχία εντός των τειχών.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την απολογία του πρώην NBAer αναφέρει: " Απολογείται αύριο (Τρίτη 29/09, 15:30) ενώπιον της διοίκησης της ΑΕΚ ο Ντανιέλ Όρτον. Υπενθυμίζεται, ότι ο Αμερικανός σέντερ υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα για τα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις".

Παρεμπιπτόντως, λίγες ώρες μετά την απολογία του είναι πολύ πιθανό να γνωρίζουμε τι θα γίνει. Βλέπετε, ενδεχόμενη απουσία του από τη δωδεκάδα που θα παρατάξει στο παρκέ του ΟΑΚΑ ο Ντράγκαν Σάκοτα, ίσως να δηλώνει εμμέσως πως οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν -1 παίκτη στο ρόστερ τους. Τον Ντάνιελ Όρτον. Ες αύριον τα σπουδαίο λοιπόν στην ΑΕΚ...

Δύο εβδομάδες εκτός ο Κάρτερ

Μέσα σε όλα, το "Πέτρος Οικονομάκης" οφείλεται για την απουσία του Μαρκ Κάρτερ από τη δράση για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο γκαρντ της "Ένωσης" υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το φιλικό με την Αναντολού Εφές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ