ΑΕΚ

Θλάση ο Ράταν-Μέις

MEDIA DAY ÔÇÓ ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ÔÇÓ ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νέα ατυχία για την ΑΕΚ, αφού ο Εξέβιερ Ράταν-Μέις υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει 10 μέρες εκτός δράσης! Χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες ενδέχεται να παραταχθεί στο τουρνουά της Λευκωσίας η "Ένωση"!

Ο Εξέβιερ Ράταν-Μέις πρόσθεσε το όνομά του στην λίστα με τους τραυματίες της ΑΕΚ. Όπως έκανε γνωστό η "Ένωση", ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση δεξιού τετρακεφάλου στο ανώτερο τριτημόριο και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες!

Ο Ράταν-Μέις είναι ο τρίτος παίκτης της ΑΕΚ που τραυματίζεται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Καββαδά ( ρήξη κατάφυσης έξω πλατεός μυός στο δεξί γόνατο, 3 εβδομάδες εκτός δράσης), με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να ακολουθεί (θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δεξιό τετρακέφαλο).

Η διάγνωση για τον Ράταν-Μέις κάνει αμέσως απαγορευτική την παρουσία του στο στο τουρνουά στην Λευκωσία που θα πάρει μέρος η "Ένωση" το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου παρέα με Παναθηναϊκό, Μακάμπι και Χίμκι. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Βασίλη Καββαδά, αλλά και τον διεθνή Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ εκτός απροόπτου στο τουρνουά δεν θα πάρει μέρος ούτε ο Σαντ-Ρος! Κοινώς, η ΑΕΚ θα παραταχθεί σίγουρα χωρίς τρεις βασικούς παίκτες και ενδεχομένως τέσσερις, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του Σαντ-Ρος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ